Menu
Mijn Kleiboer

Hoe Kleiboer samenwerkt met de BOVAG

KleiboerCarwash-29.jpg

De BOVAG is een overkoepelende brancheorganisatie met ruim 11.500 ondernemers die zich allemaal met mobiliteit bezig houden. Deze ondernemers zijn lid van een van de 11 afdelingen van BOVAG.

Deze afdelingen behartigen de belangen van de aangesloten leden en ontwikkelen producten en diensten die de ondernemers helpen bij hun bedrijfsvoering. De Afdeling Wasbedrijven BOVAG WAS is een relatief jonge afdeling en telt op dit moment 150 leden, waaronder CarWash Kleiboer in Apeldoorn. De aangesloten autowasbedrijven dienen aan de zeer strenge Normstelling voor Autowasbedrijven te voldoen. Zij proberen hiermee regelgeving vanuit de overheid voor te zijn. De doelstelling is het behartigen van de belangen van de aangesloten bedrijven met een autowas-installatie.

Zorg voor het milieu en duidelijkheid voor de consument zijn belangrijke zaken waar BOVAG WAS voor pleit, zowel bij de leden als bij externe partijen, zoals gemeentelijke overheden, ministeries en milieuorganisaties. Klanten van autowasbedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG WAS kunnen rekenen op standaard leveringsvoorwaarden. Het lidmaatschap van BOVAG WAS is dus niet alleen voor CarWash Kleiboer erg belangrijk maar zeker ook voor het milieu en u als consument.