Menu
Mijn Kleiboer

Zo zien onze wasstraten er uit

IMG_6475wasstraat.jpg
...meer dan carwash!

Wanneer u de professionele autowasstraat van Carwash Kleiboer binnen rijdt, wordt u verwelkomd door één van onze uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een wasprogramma.

Wanneer u kiest voor Het Beste wasprogramma ontvangt uw auto een ongeëvenaarde bescherm-en glanslaag.

Na het maken van uw keuze en het afrekenen van het door u gekozen wasprogramma, mag u de auto onder begeleiding van een medewerker op de kettingbaan rijden. U mag de auto volledig in zijn vrij (neutraal) zetten en de motor mag aan blijven. De kettingbaan zorgt voor een snelle doorstroming en korte wachttijden (130 auto’s per uur). Uw auto wordt vervolgens, in plus minus 5 minuten, volledig van onder tot boven gewassen en gedroogd.


Hoe kan ik bij jullie betalen?
Dit kan door middel van de waspas, pinnen, contant, maar ook door middel van een Creditkaart, Travelkaart of Multitankcard.

U kunt nu ook uw wasprogramma kopen in onze WEBSHOP of Kleiboer Onbeperkt aanvragen
Hoe kan ik het interieur van mijn auto reinigen?
Na het autowassen kan u gratis uw auto van binnen stofzuigen. Locatie Sleutelbloemstraat telt 34 buiten plaatsen deels overdekt. Locatie Woonboulevard telt 25 plaatsen volledig overdenkt in een comfortabele stofzuighal. Op beide locaties zijn er diverse automaten aanwezig met doekjes en reinigingsmiddelen om het interieur van uw auto te reinigen.
Kan ik ook met een cabrio door de wasstraat?
Jazeker, bij ons kunt u ook onbezorgd met uw cabrio door de wasstraat
Hoe milieuvriendelijk is de wasstraat?
Wij wassen uw auto met textiele lappen en biologisch afbreekbare shampoos. Daarnaast is een uitgekiend recyclingproces opgezet voor de 700 liter water die tijdens een wasbeurt wordt gebruikt. Het water wordt in eerste instantie binnen het gesloten circuit opgevangen en daarna biologisch gerecycled. Het water wordt belucht waardoor miljoenen werknemers tot ontwikkeling komen die hun werk doen: bacteriën.

Deze bacteriën ‘eten’ de vuildeeltjes op waardoor het water op biologische en natuurlijke manier gezuiverd wordt. Na dit proces wordt het water door 3 filters gefilterd en is het klaar voor de volgende wasbeurt.

Bij het wassen van een auto, of dit nu thuis voor de deur of in onze wasstraat is, komen vele schadelijke stoffen vrij die in het milieu terecht kunnen komen. Per auto komt er zo’n 375 gram van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt. Jaarlijks voert CarWash Kleiboer totaal ongeveer 30.000 kg van deze afvalstoffen af.

Kan ik ook met een busje door de wasstraat?
Jazeker, ook busjes zonder imperiaal en auto’s met afmetingen van maximaal 2,10m en 2,05m breed kunnen bij Carwash Kleiboer door de wasstraat.
Accepteren jullie ook de Nationale Autowasbon?
Jazeker, deze kunt u ook bij Carwash Kleiboer verzilveren


Zo wordt uw auto gewassen
Uw auto wordt gewassen onder hoge druk met plm. 700 liter water. Zachte textiel borstels zorgen voor een mooi wasresultaat. Uw auto wordt eerst gewassen en daarna gedroogd. Door het gebruik van Osmosewater behoort nazemen tot het verleden. Uw auto droogt streeploos op, en de zachte vilten lappen zijn bijzonder veilig voor uw auto.

Na het autowassen kan u gratis uw auto van binnen stofzuigen. Locatie Sleutelbloemstraat telt 34 buiten plaatsen deels overdekt. Locatie Woonboulevard telt 25 plaatsen volledig overdekt in een comfortabele stofzuighal. Vertroetel uw auto met Het Beste wasprogramma.

Inbegrepen in dit wasprogramma zijn de volgende producten: LAVA SHAMPOO voor een nog intensievere reiniging van de autolak. Dit product zorgt ervoor dat hardnekkige vervuiling zoals pekel, vogelpoep en vliegen nog beter verwijderd worden van de auto. LAVA POLISH voor nog meer glans en bescherming. Dit product is uniek omdat het ook de kunststofdelen en rubbers van uw auto in topconditie houdt. Voor een unieke beleving worden deze producten aangebracht op de auto doormiddel van de nieuwe LAVA INTENSIEF boog. U ontvangt bij dit wasprogramma ook de exclusieve Lava Intensief behandeling.

IMGM6388 CarWash Kleiboer - Het Rietveld 60 by MyleneShoots 01.2019.jpg