Veilig, snel en schoon.

Carwash Kleiboer

Wanneer u de professionele autowasstraat van Carwash Kleiboer binnen rijdt, wordt u verwelkomd door één van onze uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een wasprogramma.


Heeft u vragen? Ook dan staan onze medewerkers u graag te woord. Na het maken van uw keuze en het afrekenen van het door u gekozen wasprogramma, mag u de auto onder begeleiding van een medewerker op de 64 meter lange kettingbaan rijden. U mag de auto volledig in zijn vrij (neutraal) zetten en de motor mag aan blijven. U blijft binnen de auto zitten voor een snelle doorstroming. De kettingbaan zorgt voor een snelle doorstroming en korte wachttijden (130 auto’s per uur). Uw auto wordt vervolgens, in plus minus 5 minuten, volledig van onder tot boven gewassen en gedroogd.

Wanneer u kiest voor het Lava Intensief wasprogramma ontvangt uw auto een ongeëvenaarde bescherm-en glanslaag.


Zo wordt uw auto gewassen
Uw auto wordt gewassen onder hoge druk met plm. 700 liter water. Zachte textiel borstels zorgen voor een mooi wasresultaat. Uw auto wordt eerst gewassen en daarna gedroogd. Door het gebruik van Osmosewater behoort nazemen tot het verleden. Uw auto droogt streeploos op, en de zachte vilten lappen zijn bijzonder veilig voor uw auto.

Na het autowassen kunt u GRATIS gebruik maken van een van de 34 stofzuigers op het stofzuigerplein. Vertroetel uw auto met ons LAVA INTENSIEF wasprogramma.

Nieuw in dit wasprogramma zijn de volgende producten: LAVA SHAMPOO voor een nog intensievere reiniging van de autolak. Dit product zorgt ervoor dat hardnekkige vervuiling zoals pekel, vogelpoep en vliegen nog beter verwijderd worden van de auto. LAVA POLISH voor nog meer glans en bescherming. Dit product is uniek omdat het ook de kunststofdelen en rubbers van uw auto in topconditie houdt. Voor een unieke beleving worden deze producten aangebracht op de auto doormiddel van de nieuwe LAVA INTENSIEF boog. U ontvangt bij dit wasprogramma ook de exclusieve Glans pantser behandeling.