icon_klokje 08.00 - 20.00

De hoogste kwaliteit in wassen,
minder belasting voor het milieu.

Veilig, snel en schoon.
Dat is CarWash Kleiboer.


Waspas aanvragen

Bovag afdeling wasbedrijven

De BOVAG is een overkoepelende brancheorganisatie met ruim 11.500 ondernemers die
zich allemaal met mobiliteit bezig houden. Deze ondernemers zijn lid van een van de 11 afdelingen van BOVAG. Deze afdelingen behartigen de belangen van de aangesloten leden en ontwikkelen producten en diensten die de ondernemers helpen bij hun bedrijfsvoering.

De Afdeling Wasbedrijven BOVAG WAS is een relatief jonge afdeling en telt op dit moment 150 leden, waaronder CarWash Kleiboer in Apeldoorn. De aangesloten autowasbedrijven dienen aan de zeer strenge Normstelling voor Autowasbedrijven te voldoen. Zij proberen hiermee regelgeving vanuit de overheid voor te zijn. De doelstelling is
het behartigen van de belangen van de aangesloten bedrijven met een autowas-installatie.

Zorg voor het milieu en duidelijkheid voor de consument zijn belangrijke zaken waar BOVAG WAS voor pleit,
zowel bij de leden als bij externe partijen, zoals gemeentelijke overheden, ministeries en milieuorganisaties.
Klanten van autowasbedrijven die zijn aangesloten bij BOVAG WAS kunnen rekenen op standaard leveringsvoorwaarden. Het lidmaatschap van BOVAG WAS is dus niet alleen voor CarWash Kleiboer
erg belangrijk maar zeker ook voor het milieu en u als consument.

CarWash Kleiboer en het milieu

kleiboerwash

Op het gebied van milieu voldoet de wasstraat van CarWash Kleiboer in Apeldoorn aan
de hoogste eisen. Zo is een uitgekiend recyclingproces opgezet voor de 700 liter water die tijdens een wasbeurt wordt gebruikt. Het water wordt in eerste instantie binnen het gesloten circuit opgevangen en daarna biologisch gerecycled. Het water wordt belucht waardoor miljoenen werknemers tot ontwikkeling komen die hun werk doen: bacteriën.

Deze bacteriën ‘eten’ de vuildeeltjes op waardoor het water op biologische en natuurlijke manier gezuiverd wordt. Na dit proces wordt het water door 3 filters gefilterd en is het klaar voor de volgende wasbeurt.

Bij het wassen van een auto, of dit nu thuis voor de deur of in onze wasstraat is, komen vele schadelijke stoffen vrij die in het milieu terecht kunnen komen. Per auto komt er zo’n 375 gram van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt. Jaarlijks voert CarWash Kleiboer totaal ongeveer 30.000 kg van deze afvalstoffen af.

Meer weten?
bovag.nl/wassen

Website bovag

Like Carwash Kleiboer op Facebook

Meld je aan op Facebook!

Pak voordeel op voordeel
bij CarWash Kleiboer!

Veilig, Snel
en Schoon
Vanaf 8,50

Normale prijs
Prijs met Waspas Waspas aanvragen >
Tot 1,00 extra korting! + binnen 10 dagen terug

Profiteer van nog meer korting met de Prepaid Waspas